Activitats

El Centre del Carme Cultura Contemporània s’apunta al moviment podcasting amb el segell CCCC Podcast realitzat per la periodista radiofònica, Amàlia Garrigós i l’artista sonor, Edu Comelles. Continguts publicats per episodis amb periodicitat quinzenal des de les principals plataformes d’àudio per streaming: Spotify, Apple Podcast i Amazon Music. Es tracta de la primera proposta sonora creada específicament des d’un museu valencià, estrenat la vespra del Dia Internacional dels Museus, el 17 de maig de 2022.

El Centre del Carme s’ha transformat en un mosaic d’espais diversos de la vida quotidiana integrant experiències d’arts visuals i escèniques, literatura, pensament, música, experimentació, mediació cultural o integració social. Es tracta d’una matèria primera riquíssima per a cultivar gèneres periodístics com reportatges, entrevistes o monogràfics, i per a elaborar continguts creatius que utilitzen el llenguatge del so com a eina artística i comunicativa en forma d’experiència sensorial íntima amb els oients.

El del Centre del Carme és un podcast narratiu que divulga i promou la diversitat cultural i social que es mou dins dels claustres del CCCC creant atmosferes que facen imaginar i sentir tot allò que bull al seu interior.