Activitats

CCCC PODCAST. BED CCCC ‘BIBLIOTECA DEL SEGLE XXI’

 

Data: 8 de novembre de 2022

Lloc: Online iVoox / Spotify / iTunes

Organitza i produeix: CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

Coordina: Amàlia Garrigós i Edu Comelles

Més informació CCCC Podcast

Més informació BED CCCC

Enllaç RSS

 

Cada vegada que entrem a l’edifici del Centre del Carme ens quedem bocabadats amb la seua bellesa. Seguim les petjades històriques de l’antic Convent del Carme i allò que va ser l’Escola de Belles Arts de la mà del llibreter de vell, Rafael Solaz.

Després de girar la mirada al passat continuem caminant cap al futur… Imagines una biblioteca sense llibres? Sí, a nosaltres ens agraden els llibres i també llegir, però escolta el podcast i coneixeràs BED CCCC, la Biblioteca Expandida i Deslocalitzada. Es tracta d’un prototip de biblioteca del segle XXI en la qual tot gira al voltant de les persones generant comunitat a través del coneixement i plantejant alguns interrogants: què passaria si el silenci no fora obligatori a les biblioteques?, i si els mateixos usuaris pogueren moure el mobiliari segons les seues necessitats d’ús?

BED CCCC és un lloc de reflexió entorn de la biblioteca del segle XXI, un banc de proves per a experimentar les seues noves possibilitats. Un espai on totes les persones esteu convidades a participar en la seua definició.

Asseguts en el nostre particular estudi de ràdio, creat amb els mobles flexibles instal·lats al claustre renaixentista, raonem amb els ideòlegs d’aquest tipus de biblioteca, Néstor Mir i Javier Moliner.