Mesures de seguretat COVID-19

CONSORCI DE MUSEUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

C/ Museu, nº 2.

46003 València

Més informació:

Tel. 96 1922640 / 96 1922642

consorcidemuseus@gva.es

Informació pràctica (mesures de seguretat i higiene)

El Centre del Carme té dispensadors de gel hidroalcohólic i facilita màscares als públics que no els porten. El seu ús és obligatori durant la seua visita. Es disposen papereres per a la seua deixalla.

S’han desenvolupat diferents elements que permeten als públics gaudir de la seua visita de manera segura i recuperar l’experiència presencial d’una obra d’art, de manera lliure. En aquest sentit s’ha reorganitzat la seua senyalística per a substituir els habituals fullets i fulles de sala per codis QR que estaran de manera visible a l’entrada de cada exposició i que oferirà informació audiovisual de la mostra amb entrevistes a artistes i comissàries i comissaris, a més de la possibilitat de descarregar la fulla de sala.

L’entrada i eixida a les sales d’exposicions es disposa de manera que permeta la distància de seguretat reglamentària mínima de 1,5 metres. A les sales que així ho permeten (Carlos Pérez i Refectori), l’entrada i eixida a l’exposició es fa per portes diferents.

Hi ha indicadors tant en castellà, com a valencià i anglés, de les mesures de seguretat per a accés a les sales, així com totes les indicacions necessàries en els tòtems que el CCCC disposa per a això.

Les activitats es desenvolupen amb reserva prèvia, al 30 per cent d’ocupació i amb una distancia interpersonal mínima de 1,5 metres. La distància mínima no s’aplicarà en cas de grups formats per persones convivents.

El servei de llibreria es mante, sota sol·licitud, sense tocar prèviament les publicacions.

El Centre del Carme incrementa així mateix la neteja per a la desinfecció diària dels espais.