Activitats

CCCC PODCAST. BELLESES MENUDES

 

Data: 26 de juliol de 2022

Lloc: Online IVOOX / Spotify / iTunes

Organitza i produeix: CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

Coordina: Àmalia Garrigós i Edu Comelles

Més informació CCCC Podcast

Enllaç RSS

 

Respectem i admirem les xicotetes belleses que es justifiquen per elles mateixes i passen desapercebudes. El plaer d’olorar una taronja i desembolcallar-la del seu paper de seda que conté un disseny exquisit. Sentir el cant d’algun pardalet que pot ser portador d’algun missatge; Saber valorar els dissenys confortables dels mobles…

En l’episodi 6 de CCCC Podcast observem les belleses menudes que envolten les nostres vides visitant l’exposició, ‘Nude Generation. 20 Years’, que celebra les dos dècadas d’existència del saló del moble per excel·lència, i que potencia el planter de talent emergent al nostre país i fa de pont cap a les empreses productores.

La mostra ‘Fruites de disseny’ ens permet conéixer, al detall, les il·lustracions i les gràfiques que passen desapercebudes en el nostre dia a dia, però que han anat evolucionant en tècniques d’impressió, colors i tipografies des dels anys cinquanta. Una bona oportunitat per a visibilitzar la presència del disseny en el nostre entorn més pròxim i en un producte tradicional de la identitat valenciana com la taronja.

‘Cientos Volando’ és un projecte vinculat, a nivell artistic, amb l’imaginari dels ocells. Responent a la convocatòria de Centre del Carme, CoSSos, (comunitats de sabers subalterns) mostren els paisatges sonors urbans on les aus ens parlen. Escoltem-les!