Activitats

CCCC PODCAST. ESCOLTA PROFUNDA

El podcast del Centre del Carme

 

Data: 23 d’agost de 2022

Lloc: Online IVOOX Spotify / iTunes

Organitza i produeix: CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

Coordina: Àmalia Garrigós i Edu Comelles

Més informació CCCC Podcast

Enllaç RSS

 

Som al claustre renaixentista del Centre del Carme, en un dilluns qualsevol, en el que el museu està tancat. Tot i que este no obri al públic l’activitat segueix i l’equip professional del centre sempre està en marxa.

Des de els claustres escoltem anar i venir d’operaris, treballadors i maquinària preparant la propera exposició que obrirà al públic. De la mateixa manera que com cada dilluns el museu encara batega de portes endins, nosaltres en este pòdcast seguim oferim contingut tot i l’estiu que tenim al damunt. En este episodi us oferim una experiència diferent centrada en l’oïda.

Som conscients que en estos temps accelerats cal aturar-se i parar orella a l’entorn que ens envolta, i si podem viatjar a través dels sentits a un espai tranquil, allunyat d’estridències, per agafar forces i respirar a través d’una escolta profunda.

Així que hui us proposem un recorregut sonor, pausat i centrat en l’escolta profunda. Un recorregut que ens portarà pels claustres del Centre del Carme, les seues sales i també els carrers que envolten aquest antic monestir, ho farem a través dels seus paisatges sonors i les intervencions de tres singulars artistes que han fet sonar estos murs de pedra.