Activitats

CCCC PODCAST. HISTÒRIES DE SUPERACIÓ

El podcast del Centre del Carme

 

Data: 6 de setembre de 2022

Lloc: Online IVOOX / Spotify / iTunes

Organitza i produeix: CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

Coordina: Àmalia Garrigós i Edu Comelles

Més informació CCCC Podcast

Més informació exposició ‘Històries de superació’

Enllaç RSS

 

En la nostra història recent són significatius els moviments ciutadans que han aconseguit frenar certs abusos de poder millorant la qualitat de vida de la societat. El Centre del Carme Cultura Contemporània és l’altaveu que difon la realitat de l’associacionisme valencià amb l’art com a via d’expressió col·lectiva. ‘Històries de superació II’ és una mostra que, a través de la il·lustració de còmics, reuneix els testimonis de persones anònimes que treballen pel bé comú. Té el seu origen en un llibre de l’any 2021 amb les obres de joves artistes, participants en el Taller del Còmic Social impulsat per la Fundació Horta Sud i l’Escola Superior de Disseny de València. La portada d’aquest podcast està dissenyada per una d’elles, Irene Estudio.

Descobrim ‘Play with Design’, l’exposició interactiva que convida a jugar amb el disseny. Organitzada i produïda pel Centre del Carme com a part del programa oficial de World Design Capital València 2022.

La passejada per les sales del Centre del Carme continua amb la proposta de Diana Blok, Monòlegs de Gènere’. Un projecte internacional macropoètic d’alteritat. La instal·lació compta amb dotze retrats en vídeo a grandària real que mostren dotze actors i actrius de tres continents interpretant un personatge del sexe oposat a la seua elecció, amb un monòleg extret o inspirat en personatges notables. El encreuament dels gèneres ens convida a repensar els nostres prejudicis.