Exposicions

PLAY WITH DESIGN

 

Data: del 23 de juny al 23 d’octubre de 2022

Lloc: CCCC Centre del Carme. Sala Carlos Pérez

Comissariat: Juan José Oller (Milimbo)

Organitza i produeix: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Programació oficial de: World Design Capital València 2022

Més informació exposició Play with Design

Full de sala

Catàleg ‘Play with design’

Veure ‘Creación sin barreras. Juanjo Oller (Milimbo). Play with design’

 

Entrada gratuïta

‘Play with Design’ posa de manifest el caràcter lúdic del disseny per mitjà d’una nodrida mostra del treball de diferents professionals que són tot un referent a escala internacional.

L’exposició recorre l’obra de mestres del disseny com Fredun Shapur (Sud-àfrica), Ken Garland (Regne Unit), Patrick Rylands (Regne Unit), Cruz Novillo (Espanya), Antonio Vitali (Suïssa), Libuse Niklová (Rep. Txeca), Bruno Munari o Enzo Mari (Itàlia), així com alguns referents més actuals com Séverin Millet (França), Damien Poulain (França), Isidro Ferrer (Espanya), Vincent Mathy (Bèlgica), Richard McGuire (Estats Units), Paul Farrell (Regne Unit), Héctor Serrano (Espanya), Pep Carrió (Espanya), Floris Hovers (Holanda) i Raquel Franjul (Espanya). Una selecció de creadors que comprén de la il·lustració al disseny escènic, del ‘papier découpé’ a la ceràmica, del signe gràfic al joc de combinatòria.

Un acostament al disseny a través del joc. Aquesta exposició, comisariadada per Milimbo, proposa evidenciar que el disseny no és alié a ningú i que està més present en les nostres vides del que creem. El disseny és una eina per a l’aprenentatge i el desenvolupament de l’humà. Alguns d’aquests dissenyadors han creat expressament per a la mostra una sèrie de jocs amb què el visitant podrà interactuar i deixar de ser un mer espectador per a convertir-se en part activa de l’exposició, una mostra tangible de la capacitat didàctica del disseny.