Exposicions

HISTÒRIES DE SUPERACIÓ II

Un homenatge a les persones i associacions que assumeixen la seua responsabilitat i compromís per millorar el món

 

Data: del 28 de juny al 16 d’octubre de 2022

Lloc: CCCC Centre del Carme. Sala Contraforts

Artistes: Paco Roca i Ana Himes

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, Escola d’Art i Superior de Disseny de València i Fundació Horta Sud

Produeix: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Col·labora: Escola d’Art i Superior de Disseny de València i Fundació Horta Sud

Full de sala

Escoltar ‘CCCC Podcast. Històries de superació’

 

Entrada gratuïta

Aquesta exposició recull el treball realitzat per joves il·lustradores i il·lustradors al taller de Còmic Social en les seues edicions II i III, organitzat per la Fundació Horta Sud i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, en el qual es relaten les històries de superació de les persones anònimes que treballen pel bé comú.

‘Històries de Superació II’ és un homenatge a les persones que dediquen el seu temps a fer un món més just i igualitari, amb històries que bé mereixen ser difoses i rebre visibilitat com a exemples positius de treball per a la millora de la nostra societat.

És un calidoscopi ple d’històries, de bona gent que s’organitza i es mobilitza. Una humil mostra de realitat, amb la finalitat de posar en valor aquest treball col·lectiu, cada vegada més necessari.

Cal que la societat sàpiga que existeixen moltes iniciatives orientades al canvi i que aporten valor afegit als seus municipis. Són moltes les persones que ja estan compromeses.

Homenatgem a totes aquelles persones que treballen de forma solidària i col·lectiva, i animem la resta a seguir-les. Les bones històries es transmeten i es contagien.