Exposicions

REOBERTURA DEL CCCC

Torna l’art en viu

 

Horaris: de dimarts a diumenge d’11:00 a 21:00 hores

Més informació: consorcidemuseus@gva.es

 

 

Accés gratuït

El Centre del Carme Cultura Contemporània va reobrir les seues portes el dilluns 18 de maig coincidint amb el Dia Internacional dels Museus.

Es podran visitar les següents instal·lacions i exposicions en el nostre horari habitual:

Instal·lació ‘Les jouets voyeurs’

Exposició ‘Art al quadrat. Cors, danses i desmemòria’

Exposició ‘Falles Experimentals. Història d’una dissidència’

Exposició ‘(Escif). Qué pasa con los insectos después de la guerra’

Exposició ‘Viatge a Corfú. Carlos Pérez. L’home-museu’

Exposició ‘Maribel Domènech. Accions quotidianes’ (visita virtual)

Informació pràctica (mesures de seguretat i higiene)

El Centre del Carme tindrà dispensadors de gel hidroalcohólic i facilitarà màscares i guants als públics que no els porten. El seu ús serà obligatori durant la seua visita. Es disposaran papereres per a la seua deixalla.

S’han desenvolupat diferents elements que permeten als públics gaudir de la seua visita de manera segura i recuperar l’experiència presencial d’una obra d’art, de manera lliure. En aquest sentit s’ha reorganitzat la seua senyalística per a substituir els habituals fullets i fulles de sala per codis QR que estaran de manera visible a l’entrada de cada exposició i que oferirà informació audiovisual de la mostra amb entrevistes a artistes i comissàries i comissaris, a més de la possibilitat de descarregar la fulla de sala.

L’entrada i eixida a les sales d’exposicions es disposarà de manera que permeta la distància de seguretat reglamentària de dos metres. A les sales que així ho permeten (Carlos Pérez i Refectori), l’entrada i eixida a l’exposició es faran per portes diferents.

Hi haurà indicadors tant en castellà, com a valencià i anglés, de les mesures de seguretat per a accés a les sales, així com totes les indicacions necessàries en els tòtems que el CCCC disposa per a això.

El servei de llibreria es mantindrà, sota sol·licitud, sense tocar prèviament les publicacions.

El Centre del Carme incrementarà així mateix la neteja per a la desinfecció diària dels espais.