Exposicions

JAIME HAYON: INFINITAMENTE

 

Duració: del 22 de setembre de 2022 fins al 16 d’abril de 2023

Lloc: CCCC Centre del Carme. Sala Ferreres – Goerlich

Comissariat: hayon studio

Organitza y produeix: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Col·labora: World Design Capital Valencia; & Tradition; Arflex; Baccarat; Bosa; Cassina; Coccotti Collezioni; dnd; Expormim; Frintz Hansen; Lladró; Maison Matisse; Magis; Parachilda: Viccarbe; Vista Alegre; Wittmann; Nanimarquina; Paola C; Barcelona Design i American Harwood Export Council

Full de sala ‘Jaime Hayon: InfinitaMente’

Fullet ‘Jaime Hayon: InfinitaMente’

Més informació Hayon Studio

Catàleg ‘Jaime Hayon. InfinitaMente’

Veure vídeo exposició ‘Jaime Hayon. InfinitaMente’

Veure ‘Creación sin barreras. Jaime Hayon’

 

Entrada gratuïta

 

El Centre del Carme ofereix, per primera vegada a Espanya, una gran retrospectiva de l’obra de l’artista i dissenyador Jaime Hayon, per a conéixer el seu univers personal i el seu procés de creació.

L’any en què València és Capital Mundial del Disseny, no podia faltar un reconeixement a la figura d’aquest artista, un referent al nostre país, l’obra del qual combina disseny i art, artesania i indústria, amb la finalitat d’acostar la ciutadania a l’univers estètic de la vida quotidiana. ‘Jaime Hayon: InfinitaMente’ mostra una selecció dels dissenys més emblemàtics d’aquest carismàtic creador, tant en l’esfera d’instal·lacions i peces artístiques com en la de productes per a empreses.

L’exposició també inclou treballs que mai s’han presentat a Espanya com ‘Masquemask’, ‘Mesamachine’ o ‘Mediterranean Digital Baroque’, així com obra pictòrica i escultòrica de gran format.