Activitats

CULTURA RESIDENT OBERT

Trobada amb l’Institut d’Estudis Postnaturals: “Processos d’investigació i espais de residència: estructures d’aprenentatge en xarxa per a la pràctica artística contemporània” amb Karol Muñozcano i Gabriel Alonso.

 

Data: 24 de setembre

Lloc: Centre del Carme. Sala 1

Horari: 18.30 hores

Organitza: Cultura Resident, programa de residències de creació del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Més informació Institute for Postnatural Studies

Més informació Programa Trobades Cultura Resident

Inscripció

Segueix ací l’emissió en directe

 

 

Activitat gratuïta (amb inscripció prèvia)

Trobada amb l’Institut d’Estudis Postnaturals, on coneixerem aquest espai col·lectiu de pensament i producció de recent creació, que aborda la post-natura de manera multidisciplinària. En l’Institut es posen en relació artistes, pràctiques contemporànies, espais de residència i investigació que articulen i fan possible diverses estructures d’aprenentatge en xarxa per a la pràctica artística contemporània. Per a això, tindrem un diàleg amb dos dels seus integrants: Gabriel Alonso i Karol Muñozcano.

La trobada tindrà lloc de manera presencial en el Centre del Carme Cultura Contemporània amb un aforament de 15 persones, però també es podrà seguir de manera virtual (sense interacció) a través de l’enllaç que s’enviarà a les persones inscrites que no hagen entrat en aforament o que desitgen seguir la trobada des d’altres llocs, i que escriguen un correu a culturaresident@gva.es.

Activitat en el marc del Programa de Trobades de Cultura Resident, les residències de creació del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

L’Institut d’Estudis Postnaturals (Madrid) és un centre d’experimentació artística des d’on explorar i problematizar la postnatura com a marc per a la creació contemporània. Fundat en 2020, es planteja com una plataforma de pensament crític; un lloc en xarxa que posa en comú a artistes i investigadorxs preocupadxs per les qüestions de la crisi ecològica global, mitjançant formats experimentals d’intercanvi i producció de coneixement obert. L’Institut s’estructura entorn d’un espai físic on es duen a terme tallers, trobades i exposicions obertes al públic, així com la producció continuada de material teòric. A més, l’Institut acull residències artístiques d’escriptura i creació.