Presentació

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC), antic convent rehabilitat per la Generalitat Valenciana, per a ús cultural, és la seu del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV).

Després de diverses rehabilitacions i el seu ús com a espai expositiu, el CCCC emprén en 2017 una nova etapa com a centre de cultura contemporània amb l’objectiu d’acollir un ampli ventall de llenguatges i pràctiques artístiques representatives de la cultura actual com a arts visuals, arts escèniques experimentals, performance, cinema, música, art sonor, disseny, edició, llibres… però també integrar a altres branques del pensament com la mediació cultural, la sociologia, l’arquitectura, l’economia, el dret, l’urbanisme o la medicina.

En aquesta pàgina trobareu informació a prop activitats públiques, activitats d’educació i mediació, així com del seu programa expositiu, triat, en la seua majoria, a través d’una sèrie de convocatòries públiques mitjançant jurats qualificats i independents.

En aquesta nova etapa el CCCC es dona cabuda també a iniciatives de la societat civil i de l’àmbit associatiu de la Comunitat Valenciana. El CCCC compta a més amb una programació d’educació i mediació formada per tallers i altres experiències artístiques que cerquen obrir l’espai i acostar la cultura a tots els públics, qualsevol que siga la seua condició social o franja d’edat. Així, el CCCC és, des de novembre de 2016, el primer centre d’art espanyol, i ara com ara, l’únic, a oferir una sala permanent per a la primera infància, de 0 a 3 anys, anomenada ‘Espai de Telles’. D’aquesta forma el CCCC es presenta com un centre dedicat a la cultura del nostre temps, inclusiu, plural, obert i amb un model de gestió transparent.

Agitació cultural al cor de València!