Exposicions

SCHMUCK 2023

 

Duració: del 13 al 30 d’abril de 2023

Lloc: CCCC Centre del Carme. Sala Dormitori

Organitza i produeix: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, Schmuck 2023 International Trade Fair Munic i Escola d’Art Superior i de Disseny de València (EASD)

Veure vídeo exposición ‘Schmuck 2023’

 

Entrada gratuïta

‘Schmuck’ va nàixer en 1959 en l’àmbit de la Fira Internacional d’Artesania de Munic. El seu creador va ser Herbert Formann, qui prompte la va convertir en la primera exposició de joieria contemporània i d’autor del món. És des de fa més de 70 anys, un referent internacional de primer ordre en l’àmbit de la joieria d’autor. En el marc d’una nova edició de la biennal Melting Point joieria Contemporània València, l’exposició ‘Schmuck’ es converteix en l’exposició de joieria contemporània més important a nivell internacional.

Aquest és un projecte expositiu en el qual joieres i joiers de tot el món exposen els seus treballs, fent d’aquesta mostra un espill de les tendències de la joieria contemporània. La mostra acull una cuidada selecció de peces provinents d’artistes de tot el món.

La proposta forma part de la trobada internacional bianual per a professionals i estudiants de joieria contemporània amb l’objectiu de fomentar la joieria contemporània com a forma d’expressió innovadora, amb un marcat caràcter cultural, pedagògic i públic.