Exposicions

ART CONTEMPORANI DE LA GENERALITAT VALENCIANA. 3 ANYS D’ADQUISICIONS

 

Data: del 17 de març al 6 de juny del 2021

Artistes: Xavier Arenós, Art al Quadrat, Pilar Beltrán, Pablo Bellot, Tania Blanco, Isidro Blasco, Beda y Rosa, Ernesto Casero, Teresa Cebrián, Victoria Civera, Edu Comelles, Cristina Durán, Inma Femenía, Enric Fort Ballester, Susana Guerrero, Patricia Gómez & María Jesús González, Irene Grau, Jota Izquierdo, Marla Jacarilla, Damià Jordà, Teresa Lanceta, Pepa L. Poquet, Paco Martí, Aurelia Masanet, Enric Mestre, Joël Mestre, Rosell Meseguer, Cristina de Middel, Xavier Monsalvatje, Paloma Navares, Marta Negre, Luisa Pastor, Rafaela Pareja, Massimo Pisani, Mery Sales, Ana Sansano, Agustín Serisuelo, Alvaro Terrones, Vicente Tirado del Olmo, Rubén Tortosa, Lukas Ulmi, Nelo Vinuesa.

Lloc: CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. Conselleria d’Educació, Cultura i Esport

Full de sala

 

Entrada gratuïta

En 2017, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport va iniciar una campanya d’adquisició d’obres d’art amb el propòsit de reunir una col·lecció de peces representatives de l’actualitat artística a la nostra Comunitat, construint així un patrimoni del present que es projecta en el futur, alhora que contribueix a la revitalització del sector artístic contemporani. Des de llavors, ha reunit un significatiu nombre d’obres d’art que formen la Col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana, nascuda amb la intenció de difondre i fer accessible la creació actual a la ciutadania.

Aquesta exposició reuneix les obres adquirides en 2019 i, a més, exposa juntament amb aquestes una selecció d’obres adquirides en les dues campanyes anteriors de 2017 i 2018. Són un total de 42 obres procedents d’artistes de distintes generacions i sensibilitats que aborden el procés de creació artística i ofereixen noves perspectives sobre el nostre món més pròxim.