Exposicions

ANTONI ABAD. DEAF CITY

Projecte seleccionat en la convocatòria de mediació cultural CoSSos 2020

 

Data: del 9 al 26 de juny de 2021

Hora: 19:00 hores

Lloc: CCCC Centre del Carme. Sala 1

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Col·labora: Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana, Las Naves-Ajuntament de València, BEEP Collection-New Arte Foundation i Fundación BBVA.

Més informació

Full de sala

Video de l’exposició

 

Entrada gratuïta

Set participants valencians amb diversitat auditiva, Aurora López, David Riutort, Daniel Bautista, Josep Antoni Gimeno, Mónica Díez, Pepa Burgal y Sonia Piqueras, utilitzen la Llengua de Signes per a explicar-nos els seus millors acudits, compartint generosament el seu singular sentit de l’humor i expressant orgullosament la seua pròpia identitat cultural i lingüística.

El projecte DEAF.city a València és l’origen del futur desenvolupament d’una plataforma online, on poder reunir la diversitat de llengües de signes i la particular idiosincràsia humorística dels participants sords de diverses ciutats. No sols un punt de trobada entre les comunitats sordes distants, com també un pont de comunicació amb la multitud oïdora.

Apel·lant al particular enginy que practiquen els ciutadans sords sobre la seua pròpia condició i sobre la seua intricada relació amb els qui gaudeixen de l’oïda, DEAF.city aspira a crear un entorn que afavorisca l’eloqüència gestual, revelant el clam del silenci.