Convocatòries

RESISTÈNCIES ARTÍSTIQUES. PROCESSOS ARTÍSTICS EN ENTORNS EDUCATIUS 2020-2021

 

Objecte: l’objectiu d’aquesta convocatòria és incorporar els llenguatges de la creació contemporània en els processos d’aprenentatge ampliant l’àmbit profesional de les creadores i creadors, mitjançant la producció de trenta projectes artístics col·laboratius en almenys trenta centres escolars de la Comunitat Valenciana.

Persones beneficiàries: poden optar a la convocatòria creadores i creadors, a títol individual o bé en col·lectiu que situen el seu treball en el camp de les practiques participatives/ relacionals/col·laboratives i pedagogies crítiques. Almenys la meitat dels projectes seleccionats correspondran a creadores o creadors amb lloc de naixement o residència en la Comunitat Valenciana.

Bases

Formulari d’inscripció

Més información: didacticacmcv@gva.es

 

Amb aquesta convocatòria es busca crear entorns de treball col•laboratius que uneixen art i educació. Els projectes seran presentats per les creadores i creadors i hauran d’involucrar a la comunitat educativa, considerant tant a estudiants com a professors, agents actius d’un procés de creació artística contemporània, participatiu i relacional, mitjançant el qual atendre les demandes i necessitats d’una determinada comunitat escolar.

D’aquesta manera, els projectes que es presenten han de tenir com a objectius:

  • Visibilitzar la situació dels entorns escolars mitjançant l’aplicació de processos de creació artística contemporània.
  • Fomentar la creació artística contemporània com a eina d’anàlisi i reflexió de problemàtiques socials en l’àmbit escolar.
  • Promoure la capacitat social de resoldre problemes mitjançant el treball en comunitat.
  • Establir relacions entre la creació artística contemporània i els àmbits d’educació formal.