Convocatòries

CONVOCATÒRIA CULTURA ONLINE #CMCVaCasa 2023

 

Data inscripció: fins al 15 de febrero de 2023

Objecte: l’objectiu d’aquesta convocatòria és seleccionar 100 continguts culturals, tant nous com preexistents, procedents del camp de la teoria i la pràctica de les arts visuals en sentit ampli, que siguen susceptibles de ser mostrats digitalment

Persones beneficiàries: poden optar a la convocatòria persones nascudes o residents en la Comunitat Valenciana, així com projectes de galeries de la Comunitat Valenciana, que desenvolupen el seu treball en el camp de les arts visuals en sentit ampli (teoria i pràctica).

Dotació econòmica: se seleccionaran 100 continguts culturals amb una dotació de 2.000 € per a cadascun d’ells.

Bases de la convocatòria

Preguntes freqüents

Enllaç d’inscripció

Més informació: consorcidemuseus@consorcidemuseus.es

 

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV) té entre els seus objectius impulsar el coneixement i la difusió de l’art valencià. Per a això, obri una nova convocatòria pública dirigida a les persones professionals de l’art, la investigació i el pensament nascudes o residents en la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és la selecció de 100 continguts culturals, tant nous com preexistents, procedents del camp de la teoria i la pràctica de les arts visuals en sentit ampli, que siguen accessibles des de plataformes digitals.

El resultat d’aquesta convocatòria permetrà al CMCV difondre en línia, a través de la seua pàgina web i les seues xarxes socials, l’activitat artística, creativa i intel·lectual que constitueix el seu fonament de servei públic en l’àmbit cultural, alhora que contribuir a la generació de continguts de creació contemporània.