Educació

EN-RED-ART

Projecte de Marcos Pastor Hidalgo sel.leccionat per a #cercles (convocatòria de projectes de mediació cultural)

 

Dates: Del 14 d’abril al 23 de juny de 2018

Lloc: Centre del Carme

Horari: Dissabtes d’11:00 a 13:30 hores

Activitat gratuïta. Amb reserva prèvia

Tipus de públic: Jóvens entre 14 i 18 anys

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove.

Més informació: Tel. 96 192 26 44/96 315 20 24

Inscripció: didacticacmcv@gva.es

Amb En-red-arte pretenem crear connexions entre les distintes arts, unint-les, mesclant-les i interconnectant-les, treballant l’art com una ferramenta de transformació social. Perseguim potenciar la imaginació i desenvolupar la creativitat a través d’activitats d’expressió artística, així com fomentar l’interés per la producció artística actual i els espais museístics.

Per a això, canviarem el punt contemplatiu pel vivencial, explorant l’art a través de cinc perspectives: territori, natura, sentits, consum i creació. Treballarem de manera multidisciplinària, atenent al cos, el moviment, les emocions, etc. i a més descobrint tècniques artístiques que plantegen nous reptes i noves solucions, propostes i/o idees que incentiven el pensament crític.

A més, es treballaran els conceptes d’identitat, diversitat i pluralitat a través del performance. També duran a terme pràctiques relacionades amb el Land Art realitzant instal·lacions en els propis espais del museu i es reflexionarà sobre la necessitat de conscienciació en relació a l’atenció del medi ambient.

Tindreu l’oportunitat de conéixer i interactuar amb artistes contemporanis realitzant visites als seus estudis o invitant-los al Centre del Carme.