Activitats

VALÈNCIA DESIGN FEST. CICLE DE CINEMA I FESTA D’INAUGURACIÓ

 

Data: 7, 14, 21 i 28 de setembre  de 2023

Horaris:

7 de setembre, projecció + festa d’inauguració, de 20:30 a 23:00 hores

14, 21 i 28 de setembre, de 20:30 a 21:30 hores

Lloc: CCCC Centre del Carme. Claustre gòtic

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i València Desing Fest

Més informació Fundació del Disseny de la Comunitat Valenciana

Més informació València Desing Fest

Xarxes socials València Design Fest: Instagram / Facebook / Twitter / Youtube

 

Activitat gratuïta, sense inscripció prèvia fins completar aforament

El CCCC Centre del Carme protagonitza la programació oficial del nou València Desing Fest, un certamen hereu de l’esperit de València Capital Mundial del Disseny 2022 que pretén promoure la millor versió del disseny mediterrani i posar en valor la conjunció de les grans cites dedicades al sector que tenen lloc al setembre a la ciutat, com a Fira Hàbitat València, València Disseny Week o el festival d’arquitectura urbana TAC!

Durant tot el mes de setembre, la Fundació del Disseny i el Centre del Carme ofereixen un cicle de cinema que mostrarà diverses perspectives del disseny des d’un format curt o documental, però sempre creatiu, amb quatre projeccions que inclouen un clàssic, dues novetats, i una estrena.

 

Programació Cicle de Cinema 

7 de setembre, de 20:30 a 21:30 hores, projecció Això també passarà, curt documental dirigit per Iñaki Antuñano i Pepe Ábalos
sobre com la falla municipal dissenyada pel reconegut artista urbà Escif es va convertir en símbol global del confinament després d’esclatar la crisi de la COVID-19. A continuació, fins a les 23:00 hores, Festa d’inauguració del València Design Fest al Claustre gòtic del CCCC amb l’actuació de les djs Hits with Tits i la col·laboració de Cerveza Turia.

14 de setembre, de 20:30 a 21:30 hores, estrena en primícia del documental que recopila, mostra i posa en valor tot el que va suposar per a la ciutat de València haver sigut nomenada Capital Mundial del Disseny en 2022.

21 de setembre, de 20:30 a 21:30 hores, projecció del curt Thimea de Susana Fialho Mota, una història sobre trauma, aspiració i reconciliació amb el passat i el present, amb la direcció d’art de Jaime Hayon.

28 de setembre, de 20:30 a 21:30 hores, Urbanized, del veterà Gary Hustwit. Es tracta d’un clàssic dels documentals sobre urbanisme que aprofundeix en el disseny de les ciutats, analitzant els problemes i estratègies i presentant a alguns dels arquitectes, planificadors, responsables polítics, constructors i pensadors més destacats del món.