Activitats

JORNADA SOM DIVERSITAT

 

Data: 9 de novembre

Hora: De 09:00 a 19:00 hores

Lloc: Centre del Carme. Aula Capitular i Contraforts

Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació UPV

Col·labora: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

 

Programa

 

Entrada gratuïta

 

 

 

Som diversitat proposa un conjunt de ponències, tallers i debats al voltant de la diversitat i comptarà amb la intervenció d’experts en aquest àmbit. L’activista romaní Demetrio Gómez, nascut a Tijuana (Mèxic), reflexionarà sobre l’activisme LGTBIQ+ i els discursos de l’odi. En l’actualitat, Gómez forma part de la Plataforma LGBTIQA+ Romaní Europea i és president de Ververipen, Rroms por la Diversidad. Per altra banda, Mariví Roldán, responsable de voluntariat de la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat, junt amb una voluntària de l’organizació, mostraran com es gestiona la diversitat en el voluntariat. Amb Rafael Ricard es profunditzarà en les dramatúrgies diverses de la vida.

Cadascuna de les invitades realitzarà un taller al qual el públic participant podrà inscriure’s abans de la jornada o durant el descans per al café. Entre ells, destaca el taller sobre diferents sexualitats fora del cànon amb Paloma Andrés, que tractarà sobre la realitat de les persones, l’edat de les quals, sobrepassa els límits del que s’ha establert com “vida sexual activa”. Per la vesprada, Esther (Mayoko) Ortega, investigadora en estudis socials de la ciència i el génere, versará sobre l’educació a través de la diversitat. El resultat dels tallers es replegarà en una taula redona.

Per a acabar amb un somriure, La Mar Salá representarà la performance sorpresa en la qual esteu totes convidades a participar.