Activitats

FESTIVAL ‘CRIDEM PEL CLIMA. CULTURA PER L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA’

 

Data: del 12 al 19 de novembre de 2021

Lloc: CCCC Centre del Carme. Sala Refectori, Claustre gòtic i Claustre renaixentista

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, Tornem, cultura i sostenibilitat, Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Centre del Carme Cultura Contemporània

Col·labora: Fundació València Activa, EMT, Caixa Popular, Capitan Denim i entitats i col.lectius ambientalistes.

Sense inscripció prèvia, fins completar aforament

Més informació

Vídeo Festival ‘Cridem pel clima’

 

Activitat gratuïta, fins completar aforament

Cridem pel Clima és un festival cultural multidisciplinari que uneix a professionals, col·lectius ambientalistes i població a través de la cultura per a connectar a la ciutadania amb l’emergència climàtica. Està impulsat i organitzat per Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana – CCCC, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Tornem, cultura i sostenibilitat.

Del 12 al 19 de novembre, el CCCC acollirà concerts de bandes locals, nacionals i internacionals, un cicle de cinema dedicat a l’emergència climàtica, teatre, art urbà en directe, xarrades, debats i tallers per a tota la familia.

Serà un espai per al diàleg amb fins a sis taules dedicades al paper de la cultura en la crisi climàtica i la problemàtica analitzada des de diferents àmbits. Participaran agents culturals, experts en canvi climàtic, especialistes en medi ambient i docents.

El festival té com a objectiu connectar la ciutadania amb l’emergència climàtica mitjançant una àmplia oferta cultural per a totes les edats i tots els nivells de sensibilització amb la problemàtica ambiental.

Accedir a la programació completa