Premsa

El CCCC i @zero.en.conducta impulsen la segona edició de ‘Conciertos desde la cama’

30.04.2021

Nota de premsa

Contacte premsa:

961922651

valero_caresc@gva.es

 

  • Ralphie Choo, Irenegarry, 9ckles i Lashormigas, entre altres, actuaran al Centre del Carme Cultura Contemporània durant maig, juny i juliol
  • L’accés als concerts és gratuït, en els pròxims dies es podran descarregar les invitacions a través del web DICE
  • Les trobades tindran un aforament reduït de 150 persones i amb totes les mesures higièniques i sanitàries necessàries

València (30.04.21). El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i @zero.en.conducta s’uneixen per a impulsar la segona edició de ‘Conciertos desde la cama’, que es podrà gaudir des del pròxim 8 de maig al Centre del Carme Cultura Contemporània, en col·laboració amb Vibra Mahou, la plataforma musical de Mahou Cinco Estrellas, que se suma a aquesta celebració per a continuar donant suport a trobades de qualitat entorn de la música en directe.

Davant de l’èxit de la seua primera temporada, ‘Conciertos desde la cama’ torna aquest 2021 i constitueix un revulsiu davant de la situació actual de la música en directe, radiografiant l’escena de grups emergents vinculada al ‘new pop’ i les seues noves expressions artístiques.

‘Conciertos desde la cama’ és un cicle ‘pop-up’ (una finestra emergent), una proposta ideada per a un moment concret. El cicle continua tenint en el seu epicentre el ‘pop de dormitori’, la forma a través de la qual els artistes creen les seues cançons en el context actual. No obstant això, a diferència de la primera part del cicle en què el focus va estar molt centrat en l’aspecte canònic d’aquest ‘nou pop’, en aquesta ocasió el cicle vol ampliar el focus i buscar les vores o límits d’aquest nou concepte amb una programació diversa.

Amb una escenografia cuidada, de la mà de l’artista valencià @ovidibenet, es planteja la música com una fusió de la ‘performance’, del teatre i de l’actuació amb el llit com a element principal des del qual es recrea l’artista en la seua habitació, en la seua intimitat, al centre del claustre gòtic del CCCC.

La programació d’aquest cicle està fonamentada en dos principis, per un costat l’estilisticogeneracional, més relacionat amb com es fa la música que amb un gènere concret, i d’altra banda, seguint el principi de paritat. Amb aquests, la proposta transcorre d’artistes locals a nacionals, amb la qual cosa s’obté un resultat molt eclèctic capaç de representar el que és la música en aquest moment en què els gèneres es fusionen, divergeixen cap als seus extrems i s’arriba als sons del 2021.

El primer esdeveniment serà el dissabte 8 de maig, de 18 a 20 hores, en el qual es podran gaudir els directes de Ralphie Choo i pup puppy. Ralphie Choo, de 21 anys i establit a Madrid, és un dels artistes emergents més potents de la capital. La seua música pot entendre’s com un somni recurrent que es va fent un lloc cada vegada més gran en la ment de qui l’escolta, i aquesta definició és perfecta, perquè encasellar-lo és difícil. pup puppy és un projecte musical que explora a través de la improvisació i l’ús de ‘field recordings’. Es tracta d’un pop errant amerat en veus líriques, crits i ASMR.

Atés el caràcter íntim dels concerts, seguint les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, l’aforament es limitarà a 150 persones assegudes i es garantirà la distància mínima interpersonal d’1,5 metres. Igualment, l’ús de màscara serà obligatori tant per a accedir a l’espai com durant els concerts.

El cicle, organitzat per @zero.en.conducta i el CCCC, té el suport de Vibra Mahou, la plataforma musical de Mahou Cinco Estrellas.