Exposicions

RESET MAR MENOR: LABORATORIO DE IMAGINARIOS PARA UN PAISAJE EN CRISIS

Obres de Irma Arribas (ES), Clara Boj i Diego Díaz (ES), Julio Daniel Suarez (ES), boredomresearch (UK), Laboratorio de Luz (ES), Jesus Nieto (ES), Pedro Ortuño (ES), Christina Stadlbauer (AU), Paul Sermon, Charlotte Gould & Jeremiah Ambrose (UK), Aurora Alcaide (ES), Isabelle Carbonell (EEUU), Salvi Vivancos (ES); juntament amb quaderns de camp, dibuixos exploratoris, cartografies crítiques i registres de tallers i altres activitats d’investigació.

 

Data: del 28 d’octubre fins al 24 de gener de 2021

Lloc: Centre del Carme. Sala Contraforts

Comissariat: María Ptqk

Directors del projecte de investigació: Clara Boj y Pedro Ortuño

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i G.I. Arte y Políticas de Identidad de la Universidad de Murcia. Un proyecto de G.I. Arte i Políticas de Identidad de la Universidad de Murcia i EcosisCOST Grupo de investigación Ecología i Ordenación de Ecosistemas Marinos Costeros de la Universidad de Murcia con el apoyo de la Fundación Daniel y Nina Carasso.

Més informació

Vídeo

En aplicació de les mesures Covid-19 les obres audiovisuals no disposen d’auriculars d’ús comú pel que es recomana acudir a l’exposició amb auriculars personals. Obligatori l’ús de màscara.

 

Entrada gratuïta, fins a completar aforament

En aplicació de les mesures Covid-19 les obres audiovisuals no disposen d’auriculars d’ús comú pel que es recomana acudir a l’exposició amb auriculars personals. Obligatori l’ús de màscara.

Reset Mar Menor és un projecte d’investigació interdisciplinària sobre un entorn únic i de gran riquesa mediambiental enfrontat a una situació de greu deterioració. El projecte reuneix artistes, científics i plataformes ciutadanes amb el propòsit de repensar colaborativamente aqueix territori, entenent les arts visuals i el seu encreuament amb altres disciplines com a detonants per al pensament, la acción crítica i la creació de relats alternatius. La Mar Menor apareix així enunciat com ben comuna i projectat a través d’una mirada interdisciplinària.

Juntament amb l’exposició, que mostra les obres produïdes i altres projectes en procés, el programa inclou taules redones, projeccions, performances i un seminari en el qual s’aprofundirà amb major detall en la composició de sabers entre les arts, les ciències i l’ecologia.

  • 28 d’octubre, a les 20:00 hores, ‘Bajo la manga: Performance sonora y visual de Laboratorio de Luz.
  • 29 d’octubre, a les 19:00 hores, taula redona amb Ángel Pérez Ruzafa, Clara Boj i Maria Ptqk y ‘Mm_the heroine of the sea’. Acción performativa a càrrec de Irma Arribas
  • 29 d’octubre, a les 20:00 hores, ‘Random Memory. Performance audiovisual per Salvi Vivancos.