Exposicions

PROGRAMACIÓ ONLINE #CCCCenCasa

Projecte cultural online

 

Lloc: online

web: www.consorcimuseus.gva.es

xarxes CCCC: Facebook i twitter @centredelcarme; Instagram @CCCC_centredelcarme

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

El Centre del Carme Cultura Contemporània posa en marxa el programa ‘#CCCCenCasa’ un programa especial que trasllada l’acció cultural a la comunitat online. A través d’aquesta pàgina web i les nostres xarxes socials et convidem a recórrer les nostres exposicions mitjançant visites virtuals, et comptem curiositats sobre algunes de les seues obres i t’animem a participar en les nostres enquestes. A més recorda que pots descarregar els catàlegs dels nostres projectes expositius de manera gratuïta en aquest enllaç

L’art és una eina transmisora de coneixement i d’emocions que en aquests dies de confinament ens transmet ànim i ens ajuda a combatre aquesta situació insòlita. Durant l’alerta sanitària “la cultura ‘tampoc s’atura’. Amb la col·laboració de nombrosos agents culturals des de diferents àmbits, t’anirem presentant un cicle de cinema de comèdia espanyola creat especialment per al seu disfrute online, propostes sonores, concerts, xarrades i visites als estudis dels artistes, a més del nostre projecte de mediació i educació #CCCCHabitantEspais.

#Estotambiénpasará

T’animem a participar en la nostra enquesta #Estotambiénpasará. L’artista Escif, que exposa en el Centre del Carme ‘Qué pasa amb els insectes després de la guerra’, exposició vinculada amb la falla municipal 2020, ha revelat que el bust de ‘La meditadora’ que ha romàs en la plaça de l’Ajuntament de València podria aportar aquests dies calma i esperança. Des d’aquesta proposta, el Centre del Carme llançarà aquesta setmana el repte ‘#Estotambiénpasará’, una enquesta que proposarà a artistes i públic a compartir aquelles obres d’art que ens transmeten ànim, les que ens activen i ens aporten energia i vitalitat.

Exposicions online

‘(Escif) Qué pasa con los insectos después de la guerra’

‘Viaje a Corfú. Carlos Pérez. El hombre-museo’

‘Fallas experimentales. Historia de una disidencia’

‘Art al Quadrat. De coros, danzas y desmemoria’

‘Between debris and things’

‘Efluenow’ de Raquel Rodrigo

‘Les jouets voyeurs’ de Milimbo

 

Tours virtuals

Art al quadrat. Cors, danses i desmemòria

Falles Experimentals. Història d’una dissidència

Viatge a Corfú. Carlos Pérez. L’home-museu

(Escif). Qué pasa con los insectos después de la guerra

OKUDA San Miguel ‘The milticolored equilibrium between animals and humans’