Exposicions

EL DORMITORI. CENTENNIAL BEDROOM ART

 

Data: de l’1 de juliol al 17 d’octubre de 2021

Lloc: CCCCC Centre del Carme. Sala Ferreres-Goerlich

Comissariat: Clara Barral

Concepte i disseny expositiu: Vera Martín Zelich i Esther Merinero

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

 

PRÒXIMES ACTUACIONS

25 de setembre. Elizabeth Duval
9 d’octubre. Stephen Please

Inscripcions

Vídeo de l’exposició

Vídeo recorregut Sala Tik Tok

Actuació de Jaume Clotet

Actuació de Conelli

Actuació Ghouljaboy

 

Entrada gratuïta, amb inscripció prèvia

‘El Dormitorio. Centennial Bedroom Art’ és una exposició i un projecte artístic que recull les últimes tendències de l’art, disseny, música, performance i xarxes socials des d’una mirada a la intimitat de l’habitació i les noves tecnologies.

El títol de l’exposició fa referència a aquell lloc comú d’expressió personal i artística on podem somiar despertes. El dormitori com a espai íntim, d’autodeterminació, aprenentatge, llibertat, descobriment, imaginació i creació.

Es tracta d’un recorregut per les diferents cares d’aquest espai que cadascú ha viscut, sobretot durant l’adolescència, en què el dormitori és la imatge de qui l’habita, i que, després de la COVID-19, ha adquirit encara més protagonisme.

El Dormitori atén també un moment en què el privat i el públic es contagien i generen noves maneres de viure i estar que han enriquit noves generacions a través del DIY (fes-ho tu mateix), la comunicació i el fet de compartir.

Pròximes actuacions

 

25 de setembre. Elizabeth Duval

Elizabeth Duval (2000) és una filòsofa, poeta, escriptora i activista trans espanyola. Famosa pels seus escrits sobre el cos i la vida trans, el queer i l’esquerra. És a més performer i assagista. Estudia Filosofia i literatura a París i en poc de temps ha aconseguit cridar l’atenció de l’Acadèmia per les seues idees, escrits i qüestionaments. El seu primer poemari, Excepción, i la seua novel•la Reina van ser publicats el març de 2020, i acaba de publicar ‘Después de lo trans’.

9 d’octubre. Stephen Please

Stephen Please, 25 anys, Gijon. Comença a tocar instruments amb uns dotze anys i a tocar en grups amb quinze. Als dèsset comença a tocar amb Axolotes Mexicanos i en NO FUCKS per a després començar la seua carrera en solitari. Amb la seua estètica acolorida i la seua forta personalitat, és un referent del bedroom pop en espanyol i pertany a la nova onada de l’indi nacional.

Inscripcions