Exposicions

DULK. RONDALLA DEL FANG

 

Data: del 12 de març al 31 d’octubre de 2021

Lloc: CCCC Centre del Carme. Sala 2

Comissariat: Fran Picazo

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Col·labora: Ajuntament de València

Full de sala

Video de l’exposició

 

Entrada gratuïta

Sent conscients del delicat moment de sostenibilitat mediambiental que viu el nostre entorn més immediat i amb una fidelitat absoluta al missatge que conté l’obra artística d’Antonio Segura (Dulk), l’exposició “Rondalla del fang” rescata el format típic de conte valencià. Un metarelat sumit en un ambient immersiu a la sala 2 del Centre del Carme, que converteix l’experiència en un viatge inoblidable a l’Albufera de València des de la visió crítica, compromesa i actual de l’artista.

Ens trobem davant d’una obra accessible i perceptible per a tot el públic, una ocasió perfecta per a sentir i reflexionar al costat de l’art sobre una realitat que aborda un dels nostres tresors més preuats, l’Albufera de València, convertida en una batalla entre l’oblit, la supervivència i l’esperança.

‘Rondalla del fang’ ens situa davant d’un nou pas en la trajectòria de Dulk, en què convida el públic a realitzar una immersió en el seu univers creatiu. Una oportunitat única d’entrar dins d’una de les seues obres, compostes amb un bell llenguatge per personatges fantàstics en forma d’animals i plantes que només la seua pinzellada pot incorporar.