Exposicions

DANIEL G. ANDÚJAR. SISTEMA OPERATIVO. COLECCIONES

 

Duració: Del 26 d’octubre de 2018 al 20 de gener de 2019

Lloc: Centre del Carme. Sala Ferreres-Goerlich

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, La Virreina Centre de la Imatge i Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

Comissariat: Valentín Roma

Full de sala (valencià)

Pamphlet (english)

Visites comentades

Vídeo exposició ‘Daniel G. Andújar. Sistema operativo’

 

Entrada gratuïta

Realitzada en cooperació entre el Centre del Carme Cultura Contemporània de València, La Virreina Centre de la Imatge de Barcelona i el Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía de Madrid, ‘Sistema Operativo. Colecciones’ és la revisió més exhaustiva sobre la trajectòria de Daniel García Andújar (Almoradí, 1966) que s’ha dut a terme fins al moment.

La mostra reuneix cinquanta-tres projectes, abasta des de 1989 fins a 2018 i s’estructura a partir de tres àmbits i un pròleg, El canon protegido – Los desastres de la guerra. Caballo de Troya, que a mode d’intervenció efímera va tindre lloc al març d’aquest mateix any al Centre del Carme.

El primer apartat de ‘Sistema Operativo. Colecciones’ se centra en la recapitulació documental i cronològica d’e‑valencia.org. El segon àmbit, també concebut específicament per al Centre del Carme, dialoga amb l’arquitectura interior de l’espai expositiu, amb la seua escala monumental i amb el seu aspecte de galeria històrica. I el tercer àmbit es desdobla entre el claustre renaixentista del Centre del Carme i els carrers de la ciutat, entre el coneixement que s’integra en el museu i els sabers que s’expandeixen cap als seus afores.