Educació

POP INTO…

Projecte del Col•lectiu Irene G. & Irene sel.leccionat per a #Cercles (convocatòria de projectes de mediació cultural)

Dates: Del 24 de març a l’1 de juliol de 2018

Lloc: Museu de Belles Arts de Castelló

Horari: Dissabtes de 17:00 a 19:00 hores

Activitat gratuïta. Amb reserva prèvia

Tipus de públic: Jóvens entre 14 i 18 anys

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana e Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove

Col·labora: Espai d’Art Contemporani de Castelló. EACC

Més informació: Tel. 96 192 26 44/96 315 20 24

Inscripció: didacticacmcv@gva.es

Pop into… brinda als jóvens l’oportunitat de trobar i crear el seu propi espai a través de l’art. Un lloc on no existisquen barreres ni murs socials ni racials i on els verdaders protagonistes siguen ells.

En Pop into… tindran l’oportunitat de conéixer personalment artistes d’art contemporani, als que podran preguntar, entrevistar i inclús treballar junt amb ells en la creació d’una obra d’art: escultura, pintura, dibuix, videoart, instal·lació, performance, disseny, il·lustració o música. Artistes de renom tant en l’àmbit nacional com internacional com ltea Grau, Myriam Jiménez, Alejandro Mañas, Lucía Moya, Marta Negre, Ana Sansano, Agustín Serisuelo, Trashformaciones, Juan Ortí i Rossana Zaera, entre altres, ens revelaran la seua experiència dins del món de l’art.

Cada sessió serà participativa, amb continguts i activitats integrades en el propi Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC), on es generaran i valoraran noves iniciatives enfocades en les noves tecnologies. Per a això, s’utilitzaran ferramentes d’ús freqüent en el nostre dia a dia, com per exemple YouTube, plataforma en què obrirem un canal per a penjar vídeos que gravem i editem conjuntament.

“Si la teua passió és l’art o simplement eres una persona inquieta i t’agrada tot el que té a veure amb la creativitat, esta és la teua oportunitat de reinterpretar, aprendre i experimentar l’art contemporani” Col•lectiu Irene G. & Irene.