Educació

PÏM/PÄM

Cicle d’accions performatives al voltant de l’espai expositiu

 

Dates: 4, 11, i 18 de maig de 2019

Hora: 17:30 horas

Lloc: Centre del Carme. Sala 2 i Sala Ferreres Goerlich

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Col·labora: John Escobar, PERMEA. Programa Experimental de Mediació i Educació a través de l’Art

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia ACÍ

Més informació:

  • Tel. 96 192 26 44 / 96 315 20 24
  • E-mail: didacticacmcv@gva.es

L’artista-educador John Escobar ens presenta un cicle d’accions performatives en el que cerca una altra manera d’habitar l’espai expositiu a través de la consciència corporal.

‘Soroll’, ‘Poder’, ‘Unió’ i ‘Exploració’, són els quatre eixos que vertebraran les accions. Mitjançant la corporalitat es tractaran temes com les prohibicions en els centres d’art, la influència del poder institucional en el nostre propi cos o la idea d’unió- de massa- dins dels espais expositius; en definitiva, altres formes de viure  l’ experiència museística trencant amb el rol d’espectador.

‘Soroll’ planteja una reflexió sobre les prohibicións en un centre d’art. No vol que parles en veu baixa. Vol que crides,  que faces soroll (Dies: 21, 25 i 26 d’abril. Públic general, majors de set anys).

‘Unió’ vol que tingues un altra manera de visitar la sala expositiva. Et convida a posar el teu cos com eix central de la mediació (Dies: 27 d’abril i 4 de maig. Públic adult).

‘Poder’ ens convida a plantejar-nos l’ordre que s’exerceix sobre els nostres cossos en les institucions (Dia: 11 de maig. Públic general,  majors de set anys).

‘Exploració’. L’últim moviment. Juntes descobrim altres maneres de hackejar la institució per mitjà de diverses accions (Dia: 18 de maig. Públic general, majors de set anys).