Activitats

VIHSIBLES FESTIVAL: INDETECTABLE = INTRANSMISIBLE

 

Data: 23 octubre de 2020

Hora: de 18:00 a 20:30 i de 21:30 a 00:00

Lloc: Centre del Carme. Claustro gótico

Organitza: Comité Antisida de València i Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Més informació

Inscripcions

 

Activitat gratuïta (amb inscripció previa)

Un any més, el Centre del Carme acull el 23 d’octubre el Vihsibles Festival, una iniciativa del Comité Antisida de València sorgida de la Convocatòria ALTAVEU del Consorci de Museus per a projectes comunitaris d’innovació social.

És la festa de la visibilitat! Amb aquesta proposta lúdica, el Centre del Carme i el Comité Antisida de València busquen representar la salut sexual i el VIH des d’una perspectiva preventiva, inclusiva i transformadora per a les persones. En la seua tercera edició consecutiva, elVihsibles Festival Festival ja és un acte de reivindicació de la diversitat social de referència a la ciutat de València.

En dos passes, vespertí i nocturn, tots dos respectuosos amb les mesures protocol·làries enfront de la COVID-19, el Clàustre Gòtic comptarà amb les actuacions de Las Bajas Pasiones, l’artista Liz Dust, el actor i comediant Eduardo del Olmo, les performance del Col·lectiu Drag King España i l’activista Norma Mor acompanyant l’espectacle de Flamenco Queer. La gala estarà conduïda per la periodista especialitzada en sexualitat, Noemí Casquet, escriptora i divulgadora en xarxes socials.