Activitats

OPEN STUDIOS CASTELLÓ

Presentació d’experiències Cultura Resident – Residències d’investigació artística 2020

 

Data: 16 de desembre de 2020.

Hora: de 18:00 a 20:30 hores.

Lloc: Menador Espai Cultural de Castelló.

Organitza: Cultura Resident, programa de residències de creació de Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Col·labora: Menador Espai Cultural de Castelló.

Descarregar programa complet

 

Activitat gratuïta (amb inscripció prèvia)

Open Studios. Presentació d’experiències de residències 2020. Trobada – presentació efímera en Menador Espai Cultural de Castelló, com a final de les experiències de residència d’investigació artística.

En aquestes trobades els i les residents mostren els seus processos de treball, els seus resultats i conviden a col·laboradores i col·laboradors a donar a conèixer els projectes produïts a Cultura Resident.

La trobada és oberta al públic, amb inscripció prèvia. En el cas dels Open Studios d’investigació artística, tindran lloc al Menador Espai Cultural de Castelló i comptaran amb les presentacions de: Mar Reykjavik, Agustín Serisuelo, Irene Gras i La Estridente (Laura Rios i Irati Cano).

Activitat en el marc de el Programa de Trobades de Cultura Resident, residències de creació de Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

 

PROGRAMA I INSCRIPCIONS

18:00 hores: Presentació Open Studios amb artistes residents: Agustí Serisuelo, Mar Reykjavik, Irene Gras I La Estrident (Laura Rius i Irati Cano). Sala de conferències, entrada lliure fins a completar aforament.

18:30 – 19:30 hores: ‘Dones creadors a Castelló’, Irene Gras amb artistes convidades. Sala de conferències, aforament limitat amb inscripció prèvia ací.

18:30 – 19:30 hores: ‘Mira si he corregut terres’, Mar Reykjavik. Lectura oberta amb Néstor García i Mar Reykjavik. Sala 115, aforament limitat.

19:30 – 20.30 hores: ‘La gota de llet. Nodrisses i lactàncies mercenàries’ La Estrident (Laura Rios i Irati Cano). Conversa amb Art al Quadrat Sala 108, aforament limitat amb inscripció prèvia ací.

18:30 – 20:30 hores: ‘Espai Intermedi’ Agustín Serisuelo. Sala 111, aforament limitat.