Activitats

LABORATORIO DE AMORES DIVERSOS DEL CCCC. PAULA SÁNCHEZ I EMMA TARO

¿Quién es la puta aquí?

 

Data: 16 i 17 de desembre de 2022

Horaris:

16 de desembre, a les 19:00 hores, Conversa entre Paula Sánchez i Emma Taro

17 de desembre, a les 18:00 hores, Conversa col·lectiva

Lloc: CCCC Centre del Carme. Sala Goerlich II i Aula Permea

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Col·labora: Eva Fernández, La Oveja Roja i María Acaso

Més informació Laboratorio de Amores Diversos

Les converses entre dues no requereixen inscripció prèvia

Les converses col·lectives requereixen inscripció prèvia a: noesteneralgoserio@gmail.com

Emissió en directe a través del canal de Youtube GVA Consorci de Museus

#noesteneralgoserio #esviviralgosano

 

Activitat gratuïta

16 de desembre, a les 19:00 hores, ¿Quién es la puta aquí? Conversa entre Paula Sánchez i Emma Taro

Això és una conversa entre dues dones. Una d’elles va exercir la prostitució; l’altra, la investigava. Es van conéixer en una entrevista per a la tesi doctoral de la segona i en algun moment d’aquella trobada es van intercanviar els rols i la investigadora va quedar interpel·lada per allò que l’estigma de la genuïna Altra havia de dir-li. Hui les dues activistes comparteixen aquella conversa i la seua interpel·lació amb la resta: què és l’estigma de la prostitució?, com ens socialitzem en ell?, què és el trasgredeix i què és el que castiga?, com s’expressa?, per què persisteix malgrat la revolució sexual?

Paula Sánchez és filòsofa, docent i autora de la ‘Crítica de la razón puta’ i Emma Taro és extreballadora sexual, fotògrafa de formació i ara incursiona en l’agroecologia des del medi rural. Totes dues activistes des dels seus propis recursos lluiten per la transformació de les estructures de mal i opressió que pateixen tant les dones com la naturalesa.

 

17 de desembre, a les 19.00 hores, Conversa col·lectiva. Sala Permea

Des del ‘Laboratorio de Amores Diversos’ us proposem obrir la conversa del dia anterior i continuar-la col·lectivament. Cridem doncs a reunir-nos persones, cadascuna ja important, en cercle, amb l’única condició d’un inexcusable respecte per tot. Siga el que siga el que siga el plantejat per qualsevol, cridem a respectar-ho. Es tractarà de posar en joc l’atenció, la confiança i l’escolta mútua.

Al que us convidem és a fer usos de la paraula, de les nostres presències per a atrevir-nos a nomenar el que necessitem, per a dir el que sentim, ens afecta, i necessitem nomenar. La conversa col·lectiva cerca acollir-nos per a fer-nos menys dependents del que creiem saber.

Els límits seran el respecte a les altres persones i l’autocura per a retirar-nos de la conversa quan el considerem indicat en els diferents temps que hi haurà entre cada presa de paraula.

Aquesta conversa serà coordinada per Cris Germán que durant 7 anys va ser un dels centres de convocatòria d’una quarantena de Col·loquis que van tindre lloc a la ciutat de València. Per allí van passar gran quantitat de persones que formen part de la xarxa que sosté aquest Laboratori. Volem experimentar amb un format que encoratge l’horitzontalitat i la creació d’un microteixit amistós de cures i afectes compartits oberts a qualsevol. En inscriure’t enviant un mail a noesteneralgoserio@gmail.com explica’ns alguna cosa de tu.