Exposicions

ART CONTEMPORANI DE LA GENERALITAT VALENCIANA. PEÇA 19

 

Artistes: Lorena Amorós, Clara Boj + Diego Díaz, Joan Cardells, Bartolomé Ferrando, Fuencisla Francés, Daniel G. Andújar, Altea Grau, José Maldonado, Rosell Meseguer, Cristina de Middel, Marta Negre, Juan Olivares, Pedro Ortuño, Pau Pascual Galbis, Lucía Peiró, Jorge Peris, Vicente Tirado del Olmo i Rossana Zaera

Lloc: Museu de Belles Arts de Castelló

Duració: Del 14 de maig al 7 de juliol de 2019

Organitza: Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura, Esport i Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Col·labora: Museu de Belles Arts de Castelló, Diputació Provincial de Castelló, IES Bovalar

Comissariat: Jorge Pisa Prats

 

Entrada gratuïta

En 2017 la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, en el marc del Pla Incentiu del Patrimoni Artistic Valencià, va posar en marxa una línia d’adquisició d’obres d’art amb el doble propòsit de dinamitzar el mercat artístic contemporani al mateix temps que reunir un conjunt d’obres representatives de l’estat actual de la creació artística en la nostra Comunitat. Fruit de les adquisicions realitzades l’any 2018 és aquest conjunt de 18 obres, procedents de diferents línies generacionals i reflex de l’heterogeneïtat i el dinamisme que caracteritza la nostra escena creativa.

A partir d’aquest conjunt artístic es desenrotlla un projecte de comissariat pedagògic en col·laboració amb l’alumnat de l’IES Bovalar les reflexions del qual conformen la que seria la ‘Peça 19′ ocupant un espai específic dins de l’exposició.