Exposicions

ART CONTEMPORANI DE LA GENERALITAT VALENCIANA. PAISATGES QUOTIDIANS

Xavier Arenós / Aurelio Ayela / Mira Bernabeu / Tania Blanco / Jorge Julve / Xisco Mensua / Joël Mestre / Agustín Serisuelo / Vicente Tirado del Olmo

 

Dates: Des de l’11 de març de 2020

(Temporalment tancada)

Lloc: Palau Altea, Altea

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i Ajuntament de Altea

Col·labora: Capitalitat Cultural Valenciana

 

Entrada gratuïta

La tercera i última exposició d’aquest cicle que es presenta a Altea amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana reuneix nou artistes de la nostra Comunitat amb un conjunt d’obres, en la seua majoria instal·lacions, que exploren des de diferents perspectives l’espai que ens envolta, que constitueix el nostre paisatge quotidià. La globalització, la voracitat de les grans ciutats, l’urbanisme desmesurat, l’oblit de les minories, els territoris imaginats de la utopia, tot això són peces d’un puzle que no acaba d’encaixar i que dibuixa un paisatge que no és fàcil però que és el nostre exacte ecosistema.

L’art poques vegades dona respostes, però gaudeix d’una llarga tradició llançant preguntes, qüestionant actituds, mostrant-nos boscos que els arbres no ens deixen veure. Les obres d’aquesta exposició qüestionen els nostres espais de refugi, revelen les estratègies de resistència que assagem, busquen, en definitiva, fer-nos veure aqueixos paisatges quotidians des d’altres perspectives, amb altres mirades.