Educació

TALLER ‘ARTS DEL COL·LAPSE’

Taller amb Maria Ptqk

Horari:

Divendres 30 de juny de 18h a 21h

Dissabte 1 de juliol de 11h a 14h

Tipus de públic: públic general (+18). Actividad gratuta. Amb reserva prèvia

Duració: 3h (cada sessió)

Organitza: CCCC-CMCV

Inscripció/ informació: Tel. 96 192 26 44 / 96 315 20 24;

E-mail:  didactica@consorciomuseos.es

Quin lloc per a les pràctiques artístiques en l’Antropocè, què marca per un punt de no-tornada en els canvis mediambientals ocorreguts en el planeta per l’acció humana? Útils representacionals? Comparses sinistres? Fabulacions tàctiques? Sororitats d’urgència? Un recorregut conversacional per les estratègies de supervivència ètica i estètica. Entrades múltiples, eixides indeterminades.

Divendres 30 de juny de 18h a 21h. Dissabte 1 de juliol de11h a 14h.Públic general (+18). Activitat gratuïta. Amb reserva prèvia. Aforament limitat. Es recomana assistir a les dues sessions.

Maria Ptqk (Bilbao en 1976)
Llicenciada en Dret i graduada en Ciències Econòmiques, DEA en Dret Internacional Públic en Paris II-Sorbonne, Master en Gestió cultural en la Universitat de Barcelona, DEA en Dret de la Cultura en la Uned-Carlos III de Madrid i actualment doctoranda en la facultat de Belles arts de la Universitat del País Basc UPV-EHU.
Treballa en el sector de la cultura des de 2000, desenvolupant tasques de producción, crítica, curadoría, gestión i coordinación de projectes. Els seus ámbitos de interés inclouen els nous mitjans i la cultura digital, la comunicación social, les interseccions entre art i tecnociència, els nous formats de producción de coneixement derivats de la cultura de xarxes, el feminisme i els estudis de género, i les políticas culturals i de promoción de la innovación i la creativitat.