Activitats

PEPE GIMENO I SONIA MEGÍAS. PROCESSOS DE CREACIÓ COL·LABORATIVA ENTRE DISSENY I MÚSICA

 

Data: 18 de desembre de 2020.

Hora: de 12:30 a 14:30 hores.

Lloc: CCCC. Centre del Carme. Sala Refectori.

Organitza: Miguel Molina-Alarcón – Universitat Politècnica de València. ‘Art Sonor’ de la Facultat de Belles arts. Departament d’Escultura. Laboratori de Creacions Intermèdia (LCI) i Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Inscripcions

 

Activitat gratuïta (amb reserva prèvia)

La trobada creativa entre Pepe Gimeno, artista plàstic i dissenyador gràfic (Premi Nacional de Disseny de 2020) i Sonia Megías, compositora i artista multidisciplinari, que han realitzat diverses de les seues col·laboracions combinant disseny, música, arts plàstiques, vídeocreación i acció sònica.

Exposaran el seu procés creatiu dut a terme en tres de les seues obres: ‘Grafia cantada’ (vídeopartitura, 2016) per a cor a 3 veus, ‘No sols mires, escolta’ (acció sònica, 2017) i ‘Melatrón’ (vídeocreación, 2020) per a banda de música. Per a una d’aquestes obres, serà convidat el públic assistent per a la seua interpretació.

Finalment, per als assistents a l’acte, es proposarà la visita de l’exposició Cultura Online #CMCVaCasa en el propi Centre del Carme, on es troba una obra de Pepe Gimeno i Sonia Megías. Per a la presentació d’aquesta exposició es comptarà amb la presència de la seua comissària Nuria