Activitats

INSTAL·LACIÓ ‘LES JOUETS VOYEURS’ 

Falla infantil experimental 2020

 

Data: des del 7 de març de 2020

Lloc: CCCC Centre del Carme. Claustre Renaixentista

Organitza: Milimbo i Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Vídeo

 

Activitat gratuïta

De la mà de Milimbo traiem el cap al claustre renaixentista del Centre del Carme i descobrim un conjunt de formes que dansen harmònicament, una vertadera “Boîte à joujoux” que s’obri mostrant tota sort d’objectes, ornaments i figures geomètriques que ens conviden a jugar amb ells.

És la proposta del CCCC com a instal·lació – falla infantil experimental que s’activarà el 7 de març a les 19.00 hores.

Inspirada en els jocs de construcció que presenta l’exposició ‘Viatge a Corfú’ un homenatge a la trajectòria vital i professional de Carlos Pérez, pedagog, escriptor, museógrafo i expert en les avantguardes artístiques del segle XX Aquesta instal·lació és un clar homenatge a les avantguardes artístiques del segle XX que van tendir la mà a la infància i el joc amb referències a André Hellé i “La Boîte à joujoux” de Debussy, Ànima Siedhoff-Buscher, Oskar Schelemmer, Alexander Calder, Alvig Lustig, Torres García i  per descomptat a Carlos Pérez que va conjuminar aquest esperit lúdic.

Una reflexió entorn del “voyeurisme” que qüestiona qui està davant i darrere de l’escenari. Són els objectes els que ens observen i juguen amb nosaltres?