Activitats

FESTA CARME DIEM. PROGRAMACIÓ DIA DELS MUSEUS 2019

 

Seu: Centre del Carme

Data: 18 de maig

Hora: 20.00 hores

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

 

Entrada gratuïta

El pròxim 18 de maig la comunitat artística internacional celebra el Dia dels Museus. El Centre del Carme Cultura Contemporània es suma a aquesta celebració amb un programa especial del 13 al 19 de maig i una festa el dissabte 18, davall el lema ‘Carme Diem’

‘Carme Diem’ aprofita el present, resumix la filosofia del Centre del Carme Cultura Contemporània, com a centre dedicat a la cultura viva, a l’art del moment.

‘Carme Diem’ celebra el present de l’art actual en totes les seues manifestacions, amb exposicions, propostes escèniques, dansa, tallers, visites guiades, i trobades per a culminar amb una gran festa ‘Carme Diem’ la nit del dissabte, 18 de maig, Dia Internacional dels Museus.

A partir de les 20 hores el Centre del Carme obrirà les seues portes amb la instal·lació ‘Spiders Salvajes’ de Groupe LAPS, un circ a l’aire lliure únic, els artistes del qual són aranyes.

Es tracta d’una instal·lació plàstica de llum i so en el claustre renaixentista, una animació viva i dramàtica acompanyada per sons de la selva i música d’una orquestra que complementen les escenes.

Al mateix temps, en el claustre gòtic el conjunt ‘Los Voluble’ anirà calfant motors amb la seua música i projeccions per a presentar, a partir de les 21.30 hores el seu projecte ‘Flamenco is not a crime’; el set audiovisual més flamenc i més ballable de Los Voluble.

Una de les propostes del Centre del Carme és promoure la participació del públic. Per això durant la festa, i al llarg de tota la setmana les xarxes socials del centre d’art invitaran el públic a reflexionar a prop del ‘Carme Diem’ compartint les seues inquietuds i intervenint amb les seues creacions a la tot bag del CCCC, en el taller que s’oferirà el 18 de maig.

 

PROGRAMACIÓ DIM 2019

Festa ‘Carme Diem’ CCCC

20:30h: Spiders Salvajes’. Groupe LAPS

21:30h: ‘Borderhack’. Flamenco is not a Crime. Los Voluble