Exposicions

365 ALC_RETRAT

Segona exposició del cicle Tot el que veus es Art / Todo lo que ves es Arte / All you see is Art

 

Artistes: Daniel G. Andújar, Omar Arráez, Paco Candela, José Cerezo, Mercedes Fittipaldi, Patricia Gómez, La Ortopedia Del Manco, Alicia Lamarca, Rate López, Dayra Madrona, Alejandro Martínez García, Mira Bernabéu, Gertrudis Rivalta, Jennifer-Virginia Rotter, Antonio Samo, Manuel A. Velandia Mora, Valiente Verde.

Comissariat per: José Luis Martínez Meseguer i Pilar Tébar Martínez

Dates: Del 29/6/18 al 14/10/18

Lloc: Llotja del Peix d’Alacant. Sala C

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i Ajuntament d’Alacant

Col·labora: La alicantina de gestiones artísticas, Archivarte, Coleccionarte, PAC [Plataforma de arte contemporáneo]

Aquest cicle, amb quatre exposicions, vol mostrar un dels possibles panorames de la pràctica artística contemporània valenciana. En aquest segon moment, dedicat al Retrat, es presenten una selecció de treballs, que ens confirmen que aquesta temàtica està totalment vigent en l’actualitat per la seua enorme capacitat de transmetre emoció i pel seu temperament viu i explosiu.

Aquesta mostra està dedicada a les representacions del cos humà en totes les seues variants i manifestacions plàstiques. El retrat, com a gènere ha estat present al llarg de tota la Història de l’Art i tene, entre els seus objectius, captar la psicologia del retratat i transmetre’ns les seues pors i les seues emocions. Fotografia, pintura, instal·lació i escultura es mostren ací en les seues nombroses variacions: l’autoretrat, l’homosexualitat, l’erotisme, el retrat sota l’aigua, l’hiperrealisme, les obres tendents a l’abstracció, o properes a l’expressionisme, l’obra seriada, el retrat de grup o l’experimentació tenen el seu espai en aquesta segona mostra del cicle Todo lo que ves es Arte / Tot el que veus és Art / All you see is Art.